ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 5 genç futbolcuyu profesyonel yapacak

Karşıyaka 5 genç futbolcuyu profesyonel yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 5 genç futbolcuyu profesyonel yapacak

Karşıyaka, istifa eden teknik direktör Soner Tolungüç'ün daha önce gözlem altına alıp özel program verdiği, zaman zaman A takımla antrenmanlara aldığı U19 takımından Mahir, Özgür, Görkem, Ersagun Akbar ve Barış'ı profesyonel yapacak.

İkinci yarı hazırlıkları başladığından bu yana takımla çalışan 5 genç futbolcu, yarın Antalya Belek'teki Papillon Hotel'de başlayacak kampa da götürülecek. Teknik Direktör Turgut Uçar, gençlerin maç performanslarını görmek için kampta 3. Lig'den bir takımla hazırlık karşılaşması ayarlanmasını istedi. Karşıyaka, 1 hafta sürecek kamptaki ilk hazırlık sınavında ise 5 Ocak Perşembe günü 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Konya Anadolu Selçukspor'la karşılaşacak.
Karşıyaka'da profesyonel yapılacak altyapıdan genç futbolcular arasında eski milli futbolcu, teknik direktör Ünal Karaman'ın oğlu Ersagun Akbar Karaman da yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka'dan Anıt projesiyle ilgili görüşler
Sonraki Haber 1 yılda 200 milyon yolcu taşıdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?