ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka 360 start aldı...

Karşıyaka 360 start aldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 360 start aldı...

İzmir'in uzun soluklu projelerinden Yüksek Vadi, Karşıyaka 360 ile çalışmalarına devam ediyor.

MOPSAN Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler “MOPSAN ve ESBAŞ’ın maddi ve yönetsel desteği ile gelişerek devam eden Yüksek Vadi Projesi, bünyesine eklenen Karşıyaka 360 ile birlikte 2 bin 800 aileye ev sahipliği yapacak” dedi, şunları söyledi; “Proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. Alanın yüzde 71.85’i sosyal tesisler ve yeşil alan, yüzde 15.89’u otopark, yüzde 12.26’sı bina yerleşimlerine ayrıldı. İzmir’in en yeşil vadisini yaratacağız.  
Karşıyaka 360 projesinin pazarlama ve tanıtım etkinliklerini üstlenen Eskidji İzmir Başkanı Ali Erten, “Karşıyaka 360’ın lansman ve satışlarına Eylül’de başlayacağız. Her zaman olduğu gibi Yüksek Vadi’nin yeni sakinlerine nasıl bir yaşama sahip olacaklarını örnek dairemiz, Ağustos ayı sonunda tamamlandığında göstermek istiyoruz. Şu anda sadece talep topluyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''O gece Bu gece...''ydi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da çocuklar satranç turnuvasında ter döktü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?