ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 2. yarı maçlarını Menemen'de oynayacak!..

Karşıyaka 2. yarı maçlarını Menemen'de oynayacak!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 2. yarı maçlarını Menemen'de oynayacak!..

Ligde ilk yarıda evsahibi olduğu maçlarını Buca Arena'da oynayan Karşıyaka, ikinci yarı öncesi ciddi ciddi Menemen Şehir Stadı'nı düşünüyor.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile birlikte İlçe Stadı'nı gezen KSK Başkanı Fatih Diniz, 2. Başkan Azat Yeşil ve Futbol Şube Yöneticisi Ayhan Gültekin, sahadaki eksiklerin giderilmesi durumunda 2. yarıdaki maçlarını Menemen'de oynanması konusunda fikir birliğine vardı. Tesisin Passolig sistemine uygun hale getirilmesi için hemen TTF'ye başvuracaklarını belirten 2. Başkan Azat Yeşil, şu açıklamayı yaptı:
"İlk iki hafta deplasmanda olacağımız için ilk iç saha maçına kadar 1 aylık süre var. Bu zaman diliminde Passolig'le ilgili eksikler giderilebilir. Yine 2 ay içinde stat kapasitesi 2500'den 5 bine çıkabilir. Buca'ya ulaşım zor oluyor. Taraftarımız İZBAN'la Menemen'e çok kolay ulaşabilir."
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı göreve çağıran Azat Yeşil "Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin stadı bedelsiz kullanmamız konusunda bize güvence verdi. İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, açıkladığı projelerde harcayacakları paranın yüzde 5'i ile stat kapasitesinin 5 bin kişiye çıkmasını sağlayabilir. Portatif, ya da beton tribün çabucak yapılabilir. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de katkıda bulunabilir. Kulüp tarihimizde bu kadar az seyirciyle oynamadık. Rakibi baskı altına alabileceğimiz bir stat bizi Süper Lig'e taşır. Akhisar'nın başarısındaki en önemli faktör stadıydı. Ciddi transferler yaparak iddiamızı gösterdik. Fırsatı değerlendirmeliyiz. İzmir'in kuzeyi Karşıyakalıdır" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: Buyursunlar Yalı'ya stadı yapsınlar...
Sonraki Haber Balbay, CHP İlçe Başkanı Özuslu'yu kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?