ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, 15 Temmuz Demokrasi Kupası'na katılacak

Karşıyaka, 15 Temmuz Demokrasi Kupası'na katılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, 15 Temmuz Demokrasi Kupası'na katılacak

İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı'nın (İZVAK), İzmir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenleyeceği 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nın tanıtımı yarın yapılacak.

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası gündeme gelen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan kupaya Karşıyaka, Göztepe, Altay ve Altınordu katılacak. Yıllar sonra ilk kez bir turnuvada karşı karşıya gelecek Karşıyaka ve Göztepe'nin başkanları Mutlu Altuğ ve Mehmet Sepil de yarın Hilton Oteli'nde saat 14.00'te düzenlenecek tanıtım toplantısında yer alacak. Bir günde tamamlanacak, turnuvada maçlar 45'er dakika oynanacak. Tribünlerde tüm taraftarlara Türk Bayrakları dağıtılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zabıta Taşkilatı 60 yaşında
Sonraki Haber Dikili'de windsurf rüzgarı esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?