ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 10 yıl aradan sonra Galatasaray'ı konuk ediyor

Karşıyaka 10 yıl aradan sonra Galatasaray'ı konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 10 yıl aradan sonra Galatasaray'ı konuk ediyor

Türkiye Kupası E Grubu'nda Karşıyaka, Galatasaray'ı konuk ediyor...

Türkiye KupasıE Grubu'nda iki takımın ilk maçı geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da oynanmış ve Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Karşıyaka, Galatasaray'ı 10 yıl sonra kendi evinde ağırlayacak. İki takım en son 8 Kasım 2006'da İzmir'de karşı karşıya gelmişti.

Karşıyaka-Galatasaray maçı yarın saat 20.45'te Atatürk Stadı'nda oynanacak. İki takımın mücadele ettiği E Grubu'nda Galatasaray 9 puanla lider durumda. Karşıyaka ise 6 puanla ikinci sırada. Aynı gruptaki Kastamonuspor 1966'nın 1 ve Akhisar Belediyespor'un da 1 puanı bulunuyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararları çerçevesinde, ev sahibi Karşıyaka Spor Kulübü’nün taraftarına kapalı tribünün 1,2,3 numaralı kapıları açılacak. Misafir Galatasaray’ın seyircilerine ise açık tribünde 7,8,9 numaralı kapılar açılacak ve Galatasaray taraftarlarına yalnızca Passolig tarafından bilet satışı yapılacak. Karşıyaka taraftarı ana girişten, Galatasaray seyircileri ise İzulaş girişinden tribünlere alınacak.

Atatürk Stadı'nda yüksek risk düzeyinde yapılacak olan müsabakada 465 özel güvenlik görevlisinin görevlendirilmesi kararının bulunduğu hatırlatılan açıklamada, "Mersinli" ve "Sanayi kale arkası" tribünlerinin açılmayacak olması sebebiyle özel güvenlik sayısının 100 düşürülerek, spor alanının iç güvenliğini sağlamak üzere 365 özel güvenlik personelinin görevlendirilmesine karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, stadyum kapılarının saat 17.30'da açılacağı, stadyum çevresinde de kapama noktalarının oluşturulacağı bilgisine yer verildi.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteci Alasya'nın adı bu parkta yaşayacak
Sonraki Haber Mustafa Denizli: Karşıyaka'nın başarılı bir ikinci yarı geçireceğine inanıyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?