ANA SAYFA > GÜNDEM > KARSAV'dan yaşlılara müzik ziyareti

KARSAV'dan yaşlılara müzik ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAV'dan yaşlılara müzik ziyareti

Karşıyaka Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (KARSAV) Turhan Pınar'ın şefliğini yaptığı Türk Sanat Müziği Korosu, Karabağlar Kemal Tarım Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlara bir konser verdi...

Huzurevi sakinleri ve Huzurevi'nin en yaşlı üyesi "99 yaşındaki Hatice Ventura" Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendiren koronun şarkılarını eşlik ederken birlikte çalıp birlikte söylediler. Konserde hoşça vakit geçiren huzurevi sakinleri, koro şefi Turhan Pınar'a, solistlere ve KARSAV'a teşekkür etti.

Vakıf Başkanı Ahmet Diker, "Yaşlılarımız bizim baş tacımız. Onlar için ne yapsak azdır. Bizi büyütüp, yetiştirip, bugünlere getiren o eli öpülesi büyüklerimize karşı hem insani hem de toplumsal sorumluluk sahibi birer evlat olarak yapmamız gereken tüm görevlerimizi yerine getireceğiz, bu konserle onların yüzünü bir nebze güldürebildiysek ne mutlu bize" dedi.  

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Huzursuz Bacak Sendromu'nda ilk adres Nörologlar
Sonraki Haber Bostanlıspor Dadaşspor engelini aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?