ANA SAYFA > GÜNDEM > KARSAV'dan örnek proje

KARSAV'dan örnek proje

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAV'dan örnek proje

Kısa adı “KARSAV” Karşıyaka Kültür ve Sanat Vakfı, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attı.

"Askıdaki senindir" adını verdikleri kampanyayla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kimseyi kırmadan, gururunu incitmeden kıyafet yardımı sağlamayı hedefleyen vakıf yönetimi, vakfın kapısına astığı kıyafetlerin altına koyduğu "İhtiyacınız varsa alabilirsiniz" yazısıyla ücretsiz kıyafet dağıtımı gerçekleştiriyor. 

Konuyla ilgili konuşan vakfın 2. Başkanı Ali Köse, "Yıllarını Karşıyaka'da geçirmiş birisi olarak Karşıyaka için yapılacak her türlü güzel işlere destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Zorlu geçen bu kış günlerinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza biraz sıcaklık yaşatabilmek için böyle bir kampanya başlattık… Giysiye ihtiyacı olanlar Karsav’ın önünde askıda bulunan her türlü giysisi ücretsiz olarak alabilirler. Amacımız bu projeyi bütün yıla yaymak, kış aylarında ve her zaman vatandaşlarımıza destek olmak” dedi.

Başlattığı projeyle tüm Karşıyaka halkının takdirini kazanan vakıf, yardımsever Karşıyakalılardan ''giyilebilir'' ve ''temiz'' durumda olan tüm kıyafet yardımlarını da kabul ediyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Meclisi Şubat toplantısına birliktelik mesajları damga vurdu
Sonraki Haber Erkeklerde akciğer, kadınlarda meme kanseri ilk sırada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?