ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karsav'dan muhteşem gece...

Karsav'dan muhteşem gece...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karsav'dan muhteşem gece...

Karşıyaka Kültür Sanat Vakfı, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Turgay Kızıltuğ’un şefliğini yaptığı Türk Sanat Müziği korosunun verdiği muhteşem konserle kutladı.

Karşıyaka'nın kültür sanat dünyası'na bir çok konuda örnek olan, kültür sanatın lokomotifi (KARSAV) her yıl olduğu gibi bu yılda ses getiren bir konser verdi.
 
Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu Salonunu tıklım tıklım dolduran konukların birçoğu konseri ayakta izlemek zorunda kaldı… Sunuculuğunu Coşkun Saygılı’nın yaptığı konsere CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Başkan Yardımcısı Muzaffer Demir, TRT’nin usta sanatçılarından Gülşen Bakoğlu, Güldehen Marmara, Göksenin Çakmak ve sanatseverler katıldı…
 
Vakıf Başkanı Ahmet Diker; “ Kadınlarımızın özel gününü yürekten kutluyorum. Bu anlamlı konserin hazırlanmasında emeği geçen başta koro şefimiz Turgay Kızıltuğ olmak üzere, koro elemanları arkadaşlarımıza, saz üstatlarımıza ve emeği geçen bütün arkadaşlarıma, bizleri destekleyen Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ediyorum. Bu gece bu salonda buram buram barış, kardeşlik, sevgi ve en önemlisi gazi Mustafa Kemal Atatürk kokuyor. Ne diyor İzmirliler, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ dileğim İzmir’in değil bütün ülkemin dağlarında barış ve kardeşlik çiçekleri açsın”  dedi.
 
Karsav Kadınlar Kolu Başkanı Zuhal Efe Günseren’in seslendirdiği “Mahzun Gönül Heyhat” şarkısıyla başlayan konser konuk sanatçıların ve bütün salonun çoşkuyla ayakta söylediği “İzmir Marşı” ile sona erdi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Böbreğini seven tuzdan uzak dursun....
Sonraki Haber MHP Nutuk’u Orta Asya’ya taşıyacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?