ANA SAYFA > SPOR > KARSAD'TAN CEVAT GÖK'E ONUR ÜYELİĞİ

KARSAD'TAN CEVAT GÖK'E ONUR ÜYELİĞİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAD'TAN CEVAT GÖK'E ONUR ÜYELİĞİ

KARSAD (Karşıyaka Spor Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıyaka Spor Kulübü’nün efsanevi futbolcularından Cevat Gök ile derneğin düzenlediği “geçmişten günümüze KSK” konulu yemekte bir araya geldiler

Buluşmada KARSAD Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile Onursal üyeliğine seçilen Gök’e futbol yaşamı boyunca giydiği 3 numaralı yeşil kırmızı çubuklu KSK forması ile, 1951 yılına ait bir fotoğrafı hediye edilirken duygu dolu anlar yaşandı.
Cevat Gök de gözleri yaşararak yaptığı konuşmada “hatırlanmak çok güzel ve anlamlı bir duygu. Bana bu güzel akşamı yaşatan KARSAD’A sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

KARSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Zeren de; “Değerlerimize her zaman ve her koşulda sahip çıkacağız. Kaf Kaf’a ve Türk Sporuna emeği geçenleri asla unutmayacağız” dedi.

CEVAT GÖK (CEVAT BABA) KİMDİR?
Futbola 1940 yılında Galatasaray alt yapısında başlayarak A takımına kadar yükseldi. 1952 yılında Karşıyaka Spor Kulübü’ne transfer olarak, aralıksız 10 yıl boyunca yeşil kırmızılı 3 numaralı formayı başarıyla taşıdı, kaptanlık yaptı. Etkili frikikleri rakip kalecilerin korkulu rüyası oldu. Daha sonra KSK alt yapısında ve A takımında teknik direktör olarak büyük emekler verdi, birçok yıldız oyuncu yetiştirdi. Gode Cengiz, Erol Baş, Atilla, Bedri, Hamdi ve Kaleci Ekrem bunlardan bazıları.

1974 de Karşıyaka Masterler Kulübü’nü kurarak, 24 yıl süreyle antrenörlüğünü yaptı. 1986 yılında İzmir Futbol Antrenörleri Derneğinin kuruluşunda ve sonrasında önemli görevler aldı; derneğin Onur Kurulu Başkanlığına seçildi.

İnsan sevgisi, spor sevgisi ve disiplini her zaman ön planda tutan Cevat Gök 86 yaşında olup, yaşamını Karşıyaka da sürdürmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İZMİR'DE POLİS ARACINA SALDIRI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?