ANA SAYFA > GÜNDEM > Karneler alındı, Karşıyaka'da festival başladı

Karneler alındı, Karşıyaka'da festival başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karneler alındı, Karşıyaka'da festival başladı

Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda düzenlenen Karne Festivali, ilk gününde büyük coşkuya sahne oldu.

Gün boyunca birbirinden renkli gösteriler, hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler ve atölyeler gerçekleştirildi. Oyun ve spor parkurunun kurulduğu meydanda; kitap, kırtasiye araç gereçleri ve çocuklara yönelik hediyelik eşya stantları açıldı. Kadın üreticiler de el emeği göz nuru ürünlerini beğeniye sundu. Meydanın farklı noktalarında hazırlanan fotoğraf çekim alanları ise eğlenceli anlarını ölümsüzleştirmek isteyen konukların ilgi odağı oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kütahyaspor'dan Karşıyaka'ya teşekkür
Sonraki Haber Mavişehir - Anadolu Caddesi arası 5 dakikaya iniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?