ANA SAYFA > GÜNDEM > KARİŞKAD, fark yaratan, ezber bozan projeler yapacak

KARİŞKAD, fark yaratan, ezber bozan projeler yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARİŞKAD, fark yaratan, ezber bozan projeler yapacak

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KARİŞKAD), Karşıyakalı bazı sivil toplum kuruluşlarını (STK) bir araya getirdi.

Karşıyaka Vilayetler Evi’ndeki Karşıyaka’da bulunan birçok STK başkan ve temsilcilerini bir araya getiren KARİŞKAD toplantısına, İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz,Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, KASİAD (Karşıyaka Sanayici İşadamları Derneği) Başkanı Süleyman Özsakallı ve bazı STK başkan ve temsilcisi katıldı.
Toplantıda İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, yaptıkları konuşmada STK’ ların toplumdaki yeri ve önemine değinerek,çalışmalarında kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi. KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri yaptığı konuşmada, KARİŞKAD’ın amacının her alanda lider kadınlar yaratmak olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Amacımız her alanda lider kadınlar yaratmak, iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmektir. Üreten kadınları iş dünyasına kazandıracağız. Fark yaratan, ezber bozan bir proje ile yol alırız dedik. Fark yaratan, ezber bozan projemiz ile başlıyoruz. Projelere çok önem veriyoruz. Avrupa Birliği projeleri yapmakla kalmayıp, o projelerin kurslarını da verip kadınlarımıza proje hazırlamayı öğreteceğiz.”
STK’ların toplumun eğitim alanları olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Güneri, “Açacağımız kurslar ile ev kadınlarımızı, iş dünyasına kazandırmaya çalışacağız” dedi. (Yılmaz DURMAZ)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hakem, KSK'li taraftardan şikayetci oldu...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?