ANA SAYFA > EĞİTİM > Karikatürler Güldünya şarkıları ile ses buldu

Karikatürler Güldünya şarkıları ile ses buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karikatürler Güldünya şarkıları ile ses buldu

İzmir Üniversitesi tarafından düzenlenen “Çizgi ile Kadınlar” sergisinde Özel Çocuklar Korosu Güldünya şarkıları ile karikatürlere ses verdi.

İzmir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÇUAM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Çizgi ile Kadınlar” sergisinde Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu, Güldünya şarkıları ile karikatürlere ses oldu.

İzmir Üniversitesi Necdet Doğanata Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiye Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Merdan Hekimoğlu, KÇUAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazife Aydınoğlu, illistüratörler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kadın İllüstratörlerden Karma İllüstrasyon sergisinde Hande Dilek Akçam, Saadet Ceylan, Emel Kehri, Hülya Ceylan, Gözde Bitir, Serap Deliorman, Buket Toprakoğlu, Nuran Özekçin, Füsun İyicil ve Sibel Demirtaş’ın eserleri sergilenirken Menekşe Çam’ın kişisel karikatür sergisi ve İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu’nun “Kadın olmak komik mi?” isimli kişisel sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Açılış öncesi, Dernek Başkanı Gürkan Girgin ve Başkan Yardımcısı Yasemen Girgin eşliğinde sahne alan Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu konserinde seslendirilen Güldünya şarkıları duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. İllüstratör-Tasarımcı Hande Dilek Çam’ın Resim Dünyasında Kadın Olmak başlıklı söyleşisi ile devam eden etkinlikte katılımcılara teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Erciyeş takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayhan Akman dolandırıldı...
Sonraki Haber Karşıyaka tramvayının alt yapı çalışmaları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?