ANA SAYFA > EĞİTİM > KARGEM yeni yıla ''Andımız'' ile başlayacak

KARGEM yeni yıla ''Andımız'' ile başlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARGEM yeni yıla ''Andımız'' ile başlayacak

Karşıyaka Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz eğitim sağladığı Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM)'nde yeni eğitim yılı tüm Karşıyakalıların ''Andımız'' okumasıyla başlayacak.

Karşıyaka'da bir okulda yaşanan andımızın okunmasının engellenmesi olayının ardından, Karşıyaka Belediyesi de bu duruma tepkisiz kalmadı.

1 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da yeni eğitim-öğretim dönemine başlayacak olan KARGEM'in dönem açılışı, andımız okunarak yapılarak yaşanan olaya tepki gösterilecek. Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşları Bahçelievler Katlı Pazaryeri'ne gelerek andımız okumaya çağıran Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Burası Karşıyaka! Demokrasinin ve hoşgörünün beşiği. Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerinin kalesi Karşıyakamızda, bizi biz yapan değerleri sonsuza kadar yaşatmak için ant içtik! KARGEM’de eğitim gören öğrencilerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte, yeni eğitim dönemine, hep bir ağızdan ANDIMIZ’ı okuyarak başlıyoruz. Tüm hemşerilerimi 1 Ekim Cumartesi günü, saat 09.00’da Bahçelievler Katlı Pazaryeri’ne bekliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halk Sağlığı Müdürü uyardı: ''Berber, kuaför ve dişçilere dikkat''
Sonraki Haber En iyi fikirler için EGİAD Melekleri bir arada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?