ANA SAYFA > İZMİR > KARBEM’de LGS tercih günleri başlıyor

KARBEM’de LGS tercih günleri başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARBEM’de LGS tercih günleri başlıyor

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (KARBEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih günleri pazartesi günü başlıyor.

Bu kapsamda KARBEM’de ücretsiz olarak LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri, 5-16 Temmuz tarihleri arasında KARBEM’e gelerek, uzman rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini yapabilecek. Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler nedeniyle öğrencilerin, 414 78 06 numaralı telefonu arayarak randevu almaları gerekiyor. 

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlama amacıyla hizmet veren KARBEM’den, lise ve üniversiteye gitmeyi hedefleyen yüzlerce öğrenci ücretsiz olarak yararlanıyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, KARBEM öğrencilerinin sınavlardaki başarılarıyla dikkat çektiğini vurgulayarak, “Öğrencilerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi koşullarında sınavlara hazırlandılar. Biz de tüm gücümüzle onların yanında olmaya çalıştık. Umarım elde ettikleri sonuçlardan memnun olurlar ve gönüllerindeki okullara yerleşirler. Bundan sonraki süreçte de eğitimi desteklemeye ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Kadınların ayakta kalması, ülkenin ayakta kalması demektir
Sonraki Haber Başkan Sengel, ecrimisil sorunu çözümü için esnaflarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?