ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: Yeter, söz liderin

Karataş: Yeter, söz liderin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: Yeter, söz liderin

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il Başkanı Necat Karataş “artık yeter” dedi. Parti içinde ülkücülere yakışmayan davranışlar olarak nitelediği eylemleri sürdürenlere Karataş’tan açıklama geldi. Karataş yaptığı açıklamada; “Üzülüyorum, mensuplarımıza yakıştıramıyorum keşke böyle davranılmasaydı. Zaten her yönden sıkıştırılıyoruz, üzerimize oyunlar oynanıyor bir de dava arkadaşlarımız birbirine giriyor. Bunu kabul edemiyorum” ifadelerine yer verdi.

Parti içinde yaşananları derin bir üzüntüyle takip ettiğini söyleyen Necat Karataş, “artık yeter, sadece il başkanı olarak değil, bizi ağabey, dava arkadaşı ve kardeşi olarak görenlere sesleniyorum. Bugüne kadar bizlere yakışmayan birçok davranış sergilendi, ifadeler kullanıldı bunlar beni ve tüm ülkücüleri çok üzdü. Sadece hırsa kapılarak yapılan bu davranışlar dava adamı kimliğimize yakışmadı. Biz bölünmez bir bütünün parçalarıyız. İftarlarda ve cenazelerde bir araya geliyoruz. Bizi birleştiren iman dairesidir. Bu dairenin içinde küslük, fitne ve ayrımcılık olmaz. Bergama’dan Beydağ’a İzmir’deki tüm dava arkadaşlarım benim candan öte kardeşimdir. Birinin gönlünün incinmesini istemedim, istemiyorum. Partimiz içinde yetkili yetkisiz herkes bir şeyler söyledi, söylüyor. Ama buraya kadar! Şimdi sıra uzun zamandır konuşmayan Liderimiz Sayın Bahçeliye geldi. Söz sırası onda… İzmir’de kendisini bu hafta misafir edeceğiz. O’nu dinleyeceğiz. Dargınlıklar bitecek, kutlu yolumuza nefes almadan devam edeceğiz”

Bahçeli Hepimizi Düşünen Adam

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi özel olarak bana defalarca söyledi, bu konu da kesin talimatları var; “dava arkadaşlarımız arasında ayrımcılık yapmamamızı, kimseyi ayırmadan hep ilgi ve alaka göstermemizi istedi. Ben de ülkücülüğün gereği olan bu yoldan ayrılmıyor, kısır çekişmelerden uzak duruyorum. Liderimiz bir tek dava arkadaşından vazgeçmezken biz nasıl vazgeçeriz? O hepimize değer veriyor, hepimizi düşünüyor.” Dedi

Bir de Lideri dinleyelim

Teşkilat işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı da Bahçeli’nin İzmir programı ile ilgili şunları söyledi; “Liderimizi 17 Haziranda Tarihi Havagazında tertip ettiğimiz iftar programında ağırlayacağız. Sonra da O’nunla bir araya geleceğiz. Bugüne kadar herkes konuştu. Şimdi Genel Başkanımız konuşacak. Bizzat kendisinden dinleyeceğimiz meseleler var. Şimdi O’nu dinleyeceğiz, teşkilat mensuplarımız ve partimiz açısından son derece önemli bir akşam olacak dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: TRT’nin Fransa’ya 93 kişi gönderdiği iddiaları doğru mudur?
Sonraki Haber İkçülü gençler ''Vira Bismillah'' dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?