ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: Konu sadece İzmir değil bütün vatandır

Karataş: Konu sadece İzmir değil bütün vatandır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: Konu sadece İzmir değil bütün vatandır

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş “işte zihniyetin dışavurumu budur” diyerek “İzmir Türkiye’den ayrılsın, AB’ye girsin" diyen CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit’e tepki geldi.

Susuyorum susuyorum ama düşüncesizce, art niyetle ve gizli ajandalarından konuşanları duyunca da dayanamıyorum. Siyaset mi yapıyorlar yoksa vatana ve millete zarar mı vermeye çalışıyorlar, anlaşılmıyor. Açıklama hem yersiz, hem seviyesiz hem de bazı mihraklara hizmet eder cinsten. Ne demek İzmir Türkiye’den ayrılsın? Biz çakıl taşımızdan biz insanımızın saçının telinden vaz geçmezken, Milletvekili sıfatı taşıyan birinin bu ifadeleri kullanması zihniyetin dışa vurumudur. Bizim için vatanın her karış toprağı önemlidir. Vatan yahut İzmir fark etmez. Biz kutsallarımızı tartışmaya çamayız, açtırmayız! ”  diyerek tepkisini sürdüren MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş, “şayet sayın vekil bu sözü gaflet içinde söylediyse bilsin ki Türkiye gaflet ve dalaletin bedellerini çok ağır ödemiştir. Bir daha da ödememeye karalıdır… Dikkatinizi çekiyorum eğer sayın vekil bu sözü gizli bir ajandanın satır aralarından okuduysa geldiği nokta bölücülükten başka bir şey değildir” dedi.

CHP-HDP Elele

“Gerçi HDP ile ortak mitingler yapacak olan CHP’den de farklı bir şey beklenemez, gele gele HDP ile aynı çizgiye geldiler. Yeni CHP bu olsa gerek” diyerek CHP ve HDP’nin yapacakları ortak mitingleri de eleştiren Karataş; “Biri vatanın doğu ve güneydoğusunu bölmek isteyen bebek katili terör örgütünü besliyor diğeri de İzmir’i AB’ye satıyor! Bu artık gizlenemeyen bir gerçek. CHP ve HDP’nin elele olduğu ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Özür Dilemeli

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit’in Türk Milletinden ve İzmirliler’den çok acil özür dilemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Hemşehrilerimiz de bu konuda çok hassastır. Vatanımızın ve Milletimizin bütünlüğü her şeyden önemlidir. Bunu da en iyi İzmirliler bilir. Meseleyi gerektiği gibi değerlendirecektir.” Dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da hobi için ücretsiz kurs
Sonraki Haber Filede derbinin galibi Kaf Kaf

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?