ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: ''İzmir MHP ile daha güçlü''

Karataş: ''İzmir MHP ile daha güçlü''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: ''İzmir MHP ile daha güçlü''

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş bugün açılacak TBMM’nde yer bulan dört milletvekilini ve partisini değerlendirdi.

Karataş yaptığı değerlendirmede;  “İzmir TBMM’de şimdi daha güçlü temsil edilecek. MHP’nin dört milletvekiliyle temsil ettiği bir İzmir istediğini daha kolay alacak. TBMM’deki İzmir sesi daha gür çıkacak” dedi.

TBMM’nin bugün gerçekleştirilecek yeni dönem açılışı ile ilgili dilek ve temennilerini İzmirlilerle paylaşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi. “Biz adaylarımızı belirlerken halkımıza saygı gösterdik. İlkeli tercihler yaptık. İzmir’e katkı sağlayan İzmirlilerle birlikte olanlardan oluşan iki bölgeli aday kadrolarımız bu yüzden önemli kişilerden oluşuyor. İzmir TBMM’de şimdi daha güçlü. Daha verimli çalışmaların altına imza atacak, İzmir’i her yönden güçlü hale getireceğiz.

Milletvekillerimiz Gururumuzdur

Seçilen dört milletvekilimizde İzmir’e mal olmuş değerli insanlar. Türk Milletinin emrinde liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin gösterdiği hedefte buluşan idealist Türk Milliyetçileri. Başta Sayın Oktay Vural ve Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu İzmir’e ve Türkiye’ye hizmetleriyle ön plana çıkmış isimler. METRO-İZBAN gibi her türlü hizmeti şehrimize kazandırmada imzası ve emeği olan siyasetçilerdir. Bu önemli hizmetlerini hala sürdürüyorlar. Yeni Milletvekillerimiz Sayın Aslan Savaşan ve Sayın Murat Koç ise bugüne kadar İzmir’e farklı alanlarda hizmet veren iki hemşerimiz. İş dünyası ve sağlık alanında temayüz etmiş değerli kişilikler. Onlarında hizmetleri gururumuz olacak. İnanıyorum ki İzmir bundan sonra partimizi ve dört milletvekilimizi konuşacak.

Milletvekili sayımız artacak

Gönlümüz tüm adaylarımızı TBMM’ye göndermek istiyordu. Ama nasip olmadı. Biz bu yolda azimliyiz inşallah sayımız mecliste artacak. Daha çok çalışacağız. Ben teşkilatım adına yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Herkes emin olsun ki İzmir sevdamız ve İzmir’e hizmet aşkımız dört milletvekilimizle artarak devam edecek”.  şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Oğlu için başladığı üniversiteden birincilikle mezun oldu
Sonraki Haber Rüya gibi bir düğünle mutluluğa evet dediler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?