ANA SAYFA > ÇEVRE > Karar verildi: Çöplük Yamanlar’a…

Karar verildi: Çöplük Yamanlar’a…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karar verildi: Çöplük Yamanlar’a…

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kendisini Ankara’da ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek verdi

Bakan Yıldırım, “Başkan’la el ele vereceğiz, üç ana konuyu çözdük. İzmir’in çöp meselesini çözecek yerle ilgili mutabakat da sağlandı” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun talebi üzerine Ankara'da üç ayrı bakanlıkta yapılan üç ayrı toplantı da olumlu geçti. Bu toplantılar sonunda Yamanlar'daki Katı Atık Tesisi'yle ilgili olumsuz görüş veren Orman Bölge Müdürlüğü yeniden değerlendirme yapacak. Büyük bir olasılıkla da karar bu kez olumlu çıkacak.  Bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'un da “İzmir'in bir dileği varsa değerlendireceğiz” dediğini bizzat bakan Yıldırım başkan Aziz Kocaoğlu'na iletti.
Bu görüşmelerin ardından da Katı Atık Tesisi'nin Yamanlar'a yapılmasının önündeki engellerin kaldırılacağı ortaya çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tisdell noter takibinde…
Sonraki Haber Binali Yıldırım Karşıyaka’ya geliyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?