ANA SAYFA > İZMİR > Karaburun’un lezzetleri 81 ilin sofrasında

Karaburun’un lezzetleri 81 ilin sofrasında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karaburun’un lezzetleri 81 ilin sofrasında

Karaburun’a özgü sağlıklı ve doğal ürünleri tüketicilere buluşturmaya büyük önem veren Karaburun Belediyesi, çok önemli bir yatırıma daha imza attı.

Belediye bünyesinde üretim yapan Keçi Peyniri Mandırası ile Zeytin ve Zeytinyağı Fabrikası’nda üretilen ürünler; Belediyenin Mimasbel şirketinin www.mimasbel.com.tr internet sayfası aracılığı ile Türkiye’nin 81 iline ulaştırılmaya hazır hâle geldi.
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, seçim döneminde sözünü verdikleri ve bir yıldır üzerinde çalıştıkları bir projeyi daha hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirtti. 

Her iki tesiste 2020 yılında yaptıkları kapasite artışı yatırımlarının meyvelerini vermeye başladığına dikkat çeken Erdoğan, “Karaburun Merkez, Mordoğan ve Eğlenhoca’daki satış noktalarımıza vatandaşlarımızın gösterdikleri ilgi bizleri şaşırtacak boyutta yüksek oldu. Biz de Belediye olarak hem sağlıklı gıdaları uygun hijyen şartları ve güvenli ödeme sistemlerini kullanarak 81 ildeki yurttaşlarımızla buluşturalım hem de Belediyemize kaynak yaratalım düşüncesi ile bir yolculuğa çıktık. Ekibimizle bir projeyi daha tamamlayarak devreye almış bulunuyoruz. Artık Mimasbel şirketimizin internet sayfasına girerek istediğiniz ürünleri kısa bir süre içinde sofranızda bulabileceksiniz.” dedi.  

Kış aylarının Karaburun’a özgü kıl keçilerinin doğum zamanı olmadığı için bazı ürünlerin satışta olmadığını anımsatan, bahar ve yaz aylarında daha yüksek sayıda ve çeşitlilikte ürünü satabilme imkânı bulacaklarını kaydetti. Başkan Erdoğan, bir sonraki hedeflerinin, İzmir’in merkezi yerlerinde Mimasbel markası ile kendi dükkânlarında doğrudan ürünleri vatandaşlarla buluşturmak olduğunu kaydetti. 

Yerel yönetimlerin gıda güvenliğini ve sürekliliğini korurken, kaynak yaratması gerektiğine de dikkat çeken İlkay Girgin Erdoğan,  şu değerlendirmeyi yaptı: “Bir Belediye Başkanının para harcaması için çok yetenekli olması gerekmiyor. Parayı herkes harcayabilir. Önemli olan kaynak yaratan sürdürülebilir bir yapı inşa etmektir. Göreve geldiğimizden bugüne Mimasbel şirketimizin plaj ve tesis yatırımları ile Belediyemize kaynak yaratan, kazandığı parayı yine hemşehrilerinin ortak refahı için harcayan bir yapıya kavuşturduk. Bu yönü ile yaşadığımız gurur, bizlere daha fazla keyif veriyor.” 

Karaburun Belediyesi’ne ait Mimasbel şirketinin sıfırdan tasarlanan web sayfası, 7 gün 24 saat en üst seviyede güvenli ödeme sistemleri ile donatılarak devreye alındı. 
Siteye giriş yapan vatandaşlar tesislerde hangi ürünün satışa hazır olduğunu görerek kredi kartları ile ödeme yapabiliyorlar. Ürünler her türlü hava şartlarına dayanıklı şekilde vakumlanarak, özel kargo ile Türkiye’nin dört bir yanındaki adreslere ulaştırılırken, yapılan alışveriş karşılığında kesilen E-Arşiv faturalar müşterilerin e-posta adreslerine otomatik olarak gönderiliyor.” 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2022'de Video Pazarlama Neden Bu Kadar Önemli
Sonraki Haber Soyer: İzmir’de doğan her çocuk, flamingolarla birlikte büyüdüğünü bilmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?