ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar’da YKS merkezleri de dezenfekte edildi

Karabağlar’da YKS merkezleri de dezenfekte edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar’da YKS merkezleri de dezenfekte edildi

Karabağlar Belediyesi, geçen hafta sonu gerçekleştirilen LGS öncesinde olduğu gibi bu hafta sonu yapılacak YKS için de ilçedeki sınav merkezlerini dezenfekte etti.

Koronavirüs salgınına karşı sistemli ve etkin bir mücadele veren Karabağlar Belediyesi, toplum sağlığını korumaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle görüşerek LGS sınavının gerçekleştirileceği 38 okulda kapsamlı dezenfeksiyon yapan Karabağlar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencileri de unutmadı. İlçede belirlenen 33 okul, ayrıntılı şekilde dezenfekte edildi. Okulların bina girişlerinden tuvaletlerine, sınıflardan merdiven tutamaklarına kadar her yerinde dezenfeksiyon yapıldı. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, YKS’de ter dökecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Umarım emeklerinizin karşılığını alacağınız bir sınav olur. Hepinize başarılar diliyorum. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya ve toplum sağlığını korumak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karabağlar Belediyesi ayrıca LGS’de olduğu gibi YKS’de de, sınava girecek öğrencilere okul önlerinde maske dağıtacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarım sektöründe büyük işbirliğinin temelleri atıldı
Sonraki Haber Bostanlıspor futbolda 1. Amatör Lig'de...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?