ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda 1. Amatör Lig'de...

Bostanlıspor futbolda 1. Amatör Lig'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda 1. Amatör Lig'de...

Karşıyaka'nın alternatif sporlardaki adresi Bostanlıspor'un A futbol takımı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararıyla İzmir 1.Amatör Futbol Ligine yükseltildi.

TFF Amatör İşler Kurulunun bugün yaptığı toplantısında alınan karara göre, İzmir'de tamamlanamayan İzmir 2. Amatör Lig maçları nedeniyle önümüzdeki 2020/2021 futbol sezonunda İzmir 1. Amatör Lig ile İzmir 2. Amatör Liglerin birleştirilerek 1. Amatör Lig olarak oynatılmasına karar verildi. Böylelikle Bostanlıspor da otomatikman İzmir 1. Amatör Lige yükselmiş oldu. 
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, bu yıl 1. Amatör Lige çıkacak güçlü bir kadro kurduklarını ancak ligin yarıda kalmasıyla bunu gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşarken, TFF’nin bu kararıyla mutlu olduklarını söyledi.
Erboy, gelecek yılın hazırlıklarına yarından itibaren başlatacaklarını da sözlerine ekledi ve “şimdi hedef daha da büyüdü. Bunun için erkenden tedbirlerimizi almak zorundayız. 29 spor branşımız var ancak futbol Bostanlıspor’un olmazsa olmazı. Bu nedenle de en büyük yatırımı bu branşımıza yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar’da YKS merkezleri de dezenfekte edildi
Sonraki Haber 2. ve 3. Lig maçları başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?