ANA SAYFA > GÜNDEM > Kapı kapı dolaşıp çalınan köpeğini arıyor

Kapı kapı dolaşıp çalınan köpeğini arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapı kapı dolaşıp çalınan köpeğini arıyor

Karşıyaka’da nakliyecilik yapan Raşit Bağçeci, evladım dediği köpeği Tomi’nin çalındığını iddia ediyor. Tomi’nin çok akıllı bir köpek olduğunu ve asla kaçmayacağını söyleyen Bağçeci, bastırdığı el ilanlarıyla kapı kapı gezip köpeğini arıyor.

Raşit Bağçeci’nin 3 yaşındaki köpeği Tomi, yılbaşının ertesi günü ortadan kaybolmuş. 3 yıldır sahibinin dükkanında tasması olmadan oturan, tuvaletine bile kendisi gidip gelen ve asla kaçma girişiminde bulunmayan Tomi’nin bir anda ortadan kaybolmasıyla yıkılan sahibi ise, köpeğinin çalındığını iddia ediyor. “Tomi çok akıllı bir köpek, insan gibi. Komuttan değil, laftan anlar. Benim dükkanımı, karımın dükkanını, takıldığım kahveyi, kamyonumun durduğu otoparkı, evimizi, her yeri bilir. Bugüne kadar hiç kaçmaya çalışmadı. Gezmeye çıksa bile gün sonu gelmeden bizi bulabileceği bir yere gelirdi. Tomi kırmızı, sarı, yeşil ışığı bile bilen, ışıklarda bekleyen bir hayvan. 3 senedir kaçmamış, şimdi neden kaçsın? Birisi onu almış olmalı. Çarşıda uzun, ince yapılı, siyah saçlı bir adamın yanında görmüşler. Daha sonra Alaybey’de gördük dediler, gidip dedikleri yerde gece gündüz bekledim bulamadım. Ne olur gören olursa hemen bana ulaşsın” diyerek vatandaşlara seslendi.

Çocuğu olmadığını belirten Bağçeci, “Ben 54 yaşındayım. Biliyorsunuz köpeklerin bir yaşı insanların aşağı yukarı 10 yaşına denk gelir, Tomi de benim yaşlı oğlum” diyerek “evladının” bulunması için tüm Karşıyakalılar’dan yardım istiyor. Tomi’yle ilgili bilgisi olan vatandaşlar 0541 723 05 74 ve 0555 723 05 64 numaralı telefonlardan Bağçeci’ye ulaşabilir.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saçkıran'ın tedavisi mümkün
Sonraki Haber Gode Cengiz Turnuvası’nda dostluk ön plana çıktı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?