ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kanadalı sanatçı İzDSO konserine konuk olacak

Kanadalı sanatçı İzDSO konserine konuk olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kanadalı sanatçı İzDSO konserine konuk olacak

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO), İzmirli müzikseverlere sunacağı yeni bir konserle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Müzik otoriterleri tarafından ilgiyle takip edilen yetenekli keman sanatçısı Kerson Leong, İzmirli dinleyicilerin karşısına ilk kez çıkacak. İtalyan Şef Alessandro Cedrone yönetiminde sahnelecek olan konser, 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. 2010 yılında Uluslararası Yehudi Menuhin Keman Yarışması’nda birinci olan Leong, konserin ilk bölümünde Erich Wolfgang Korngold’un Keman Konçertosu’nu seslendirecek. Konserin ikinci yarısında ise, İ. Stravinski’nin Ateş Kuşu Bale Suiti seslendirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Engelliler Haftası'na özel kutlama
Sonraki Haber Narlıdere'de şarkılar eğitime destek için söylendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?