ANA SAYFA > İZMİR > Kamil Okyay Sındır, kazanın başına geçti

Kamil Okyay Sındır, kazanın başına geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kamil Okyay Sındır, kazanın başına geçti

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen, binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde kazanın başına geçti hemşehrilerine yemek dağıttı. Sındır “Ramazanın bereketini, hoşgörüsünü ve sevgisini paylaşıyoruz” dedi.

Binlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde CHP’li Sındır, tüm vatandaşların tek tek ramazanı kutladı, oruçlarına ve dualarına Allah kabul etsin dileğinde bulundu. Anadolu’nun dört bir yerinde insanların ramazan ayı boyunca dayanışmanın en güzel örneğini sergilendiğini ifade eden Sındır, “Bu toprakların insanları bölüşmeyi, paylaşmayı, kardeşçe yaşamayı biliyor. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bugün burada Ramazan'ın bereketini, bolluğunu, hoşgörüsünü ve sevgisini paylaşıyoruz. Dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneğinde ekmeğimizi bölüşüyoruz. Bugün kepçemizi bolluğa, berekete bir kez daha salladık. Kaynayan kazanlarımızda bu toprakların, kültürümüzün bereketi var. Bin yıllık kardeşliğimizden gelen güvenle birliğimize, değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkacağız, dimdik ayakta durmaya ve güçlü olmaya devam edeceğiz” dedi.

“HOŞGÖRÜNÜN MİKROFONU OLMASI GEREKİR!”

İftar sofralarındaki konuşmaların siyaset için kullanılmaması gerektiğinin altını çizen Genel Sekreter Sındır, “İftar sofralarında ele alınan mikrofonlarda ekmeğimizi suyumuzu bölüştüğümüz; birliğimizin, kardeşliğimizin ve hoşgörünün konuşmaları olması gerekir. Her gün şehit haberleriyle içimizin sızladığı bugünlerde buna daha çok ihtiyacımız var.  İçinden geçmekte olduğumuz zor günleri atlatabilmek için dayanışmaya, birlik olmaya ihtiyacımız var. Bu değerlerimizi, bu sofralarımızı, birliğimizi ve bağımsız Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

“KARARLILIKLA YÜRÜYECEĞİZ”

Milletimizin sarsılamaz bir inançla birbirlerine bağlı olduğunu ifade eden Sındır, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Milli mücadele sonrası bu vatanı bizlere emanet eden başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için bayrak için, birliğimiz, beraberliğimiz, için yitirdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anarak, gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı bir kez de daha sunuyoruz. Onların hayatları pahasına gösterdiği fedakarlıkları, bizler onların emanetlerine sahip çıkarak, ülkemize ve birliğimize sahip çıkarak göstereceğiz. Bugün milletimizin huzuru ve güveni için canla başla mücadele eden, her gün eşiyle çocuğuyla helalleşip mesaiye giden güvenlik güçlerimizi unutmayacağız. Bu bereket ayını onların özverileri sayesinde güven içinde idrak ediyoruz. Tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu sofraların sonsuza dek sürmesini diliyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 8 ayda Türkçe öğrendiler
Sonraki Haber Selçuk Yaşar, asıl şimdi efsaneleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?