ANA SAYFA > İZMİR > Kamil Okyay Sındır: ''Bu iktidar düşecek!''

Kamil Okyay Sındır: ''Bu iktidar düşecek!''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kamil Okyay Sındır: ''Bu iktidar düşecek!''

7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarına hız veren İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, babaocağında hemşerilerinden oy istedi.

Bornova doğumlu olan Sındır, esnafın sorunlarını dinledi, CHP’nin iktidarda yapacaklarını anlattı. Yeşilova programının sonunda seçim bürosu açılışına katılana Sındır, “bu iktidar bu ülkeyi bu yurttaşı yordu ve artık gidecekler” dedi.

“İKTİDARI SANDIĞA CHP GÖMECEK”

İktidarı koltuğundan edecek olan partinin CHP olduğunu söyleyen Sındır, “bu iktidarı gücünden edecek olan sandığa gömecek olan tek parti vardır oda Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz Cumhuriyeti kuran bir partiyiz, biz asırlık çınarız. Öyle ki asırlık olmamıza rağmen o devrimci anlayışımız, ruhumuz bizim kendimizi sürekli yenilememize, sürekli günün koşullarına ayak uydurmamızı sağlayan anlayıştır. Partimiz dev bir çınar ama hale genç dipdiri ve hala ayakta duran bir parti” dedi.

 

“GELEN GİTTİ, BUNLARDA GELDİLER, ARTIK ÖMÜRLERİ BİTTİ”

Cumhuriyet dönemi boyunca ayakta kalan tek partinin CHP olduğunu belirten Sındır, “Ayakta kalan gittikçe büyüyen tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir, Cumhuriyet döneminde böyle başka bir parti yok. Gelen gitti, bunlarda geldiler, artık ömürleri bitti, tükendi, yoruldular, bu ülkeyi bu yurttaşı yordular ve artık gidecekler. Umutluyum demiyorum, umudun içinde negatif bir içerikte vardır, bu yüzden umutluyum demiyorum; iktidarı sandığa gömeceğiz diyorum. Kararlı, inançlı bir şekilde bu iktidarı sandığa gömeceğiz ve iktidara geleceğiz” dedi.

“OMUZ OMUZA FAŞİZME KARŞI ZAFERİN BİZİM OLMASINI DİLİYORUM”

8 Haziran’da güneşin farklı doğacağını söyleyen Sındır, sözlerini şöyle tamamladı: “Bornova’mızda bölgemizde, İzmir’imizde aydınlığın ateşini bir kez daha yakacağız. 8 Haziran’da güneş yüreğimize, yüzümüze çok daha sıcak ve aydınlık bir güneş olacak. Hepimize, seçim büromuzdaki faaliyetlerimizde, bölgemizdeki, alanımızdaki faaliyetlerde başarılar diliyorum. Çalışarak başarabiliriz, mücadele ederek ancak hakkımız olanı alabiliriz ve iktidarı ancak yılmadan, yorulmadan alabiliriz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Balbay maraton koşacak...
Sonraki Haber Kocaoğlu: Karşıyaka'da ağaç taşınmayacak, güzergah değişecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?