ANA SAYFA > GÜNDEM > Kahramanlık Türküleri, Karşıyaka'da Mehmetçik için söylenecek

Kahramanlık Türküleri, Karşıyaka'da Mehmetçik için söylenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kahramanlık Türküleri, Karşıyaka'da Mehmetçik için söylenecek

Vatan Size Aileniz Bize Emanet Projesi ile vatani görevini yapan askerlere moral kolileri gönderen Karşıyaka Belediyesi ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği, bu kez, en güzel şarkıların Mehmetçikler için seslendirileceği ‘Kahramanlara Gönül Şarkıları’ konserine imza atacak. Konser, 15 Ekim Pazar günü saat 20.30’da, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Karşıyaka SESKEM Korosu’nun sahne alacağı konserde, kahramanlık türküleri seslendirilecek. Orkestranın şefi Seher Önal, solisti ise Mehmet Can olacak. Konsere asker aileleri de katılacak. Konserin davetiyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden alınabilecek. Konser ile Vatan Size Aileniz Bize Emanet Projesi için farkındalık yaratılacak. Katılan vatandaşlara, projenin nasıl yürütüldüğü ve moral kolilerinin ne şekilde hazırlandığı da anlatılacak, destek istenecek.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bu proje vatanı ve milleti için canını ortaya koyan güvenlik güçlerimize duyduğumuz sonsuz minnetin, toplumsal bir ifadesidir. Düzenleyeceğimiz konser ile projemize farkındalık kazandıracağız. Vatandaşlarımızı çalışmalar konusunda bilgilendirip, destek olmalarını isteyeceğiz” dedi.

TESUD Karşıyaka Şube Başkanı Turgay Erdağ “Memleketin her köşesinde görev yapan Mehmetçiklerimizin zorlu ve kutsal görevleri boyunca yanlarında olmaya ve onlara moral vermeye gayret ediyoruz. Bu konserde, askerlerimize en güzel kahramanlık türkülerini hediye edeceğiz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Akıllı olmamız, birbirimize sahip çıkmamız lazım
Sonraki Haber Zübeyde Hanım’ın Kızları’ndan taraftara çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?