ANA SAYFA > SPOR > KAFKD, başkan yardımcısı Alptekin'i ziyaret etti

KAFKD, başkan yardımcısı Alptekin'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAFKD, başkan yardımcısı Alptekin'i ziyaret etti

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nin (KAFKD)yeni seçilen yönetim kurulu ilk ziyaretini Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin'e yaptı.

Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda spor müdürü olan Berkan Alptekin'e bir plaket de takdim eden başkan Metin Acaroğlu, ziyaret sonrası şu açıklamayı yaptı:
"Kendisiyle yaptığımız görüşmede her zaman Karşıyaka Amatör Futbol Kulüplerinin yanında olan Başkan yardımcımız bu dönemde de kulüplerimizin yanında olacağını belirtti. Halı sahaların ve Efsane sahalarının ışıkları ile ilgili görüşüldü. Efsaneler sahası için doğrudan temin yoluyla sorunun giderileceğini belirtti. 2022-2023 futbol sezonu için maddi ardım ve malzeme tardımı görüşüldü. Ağustos ayında ligler başlamadan tekrar görüşeceğiz. Yeni yapılan halı sahanın tahsisi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Efsanelerdeki soyunma odaları-hasan Türker'deki soyunma odaları görüşüldü. Hepsinin notunu aldı ve kulüplerimize her zaman destek olacağını belirtti. Kendisine teşekkür ederiz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dobo Metin saldırıda hayatını kaybetti
Sonraki Haber Bostanlısporlu Masa Tenisçi Maya, Analig'de 2. oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?