ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Masa Tenisçi Maya, Analig'de 2. oldu

Bostanlısporlu Masa Tenisçi Maya, Analig'de 2. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Masa Tenisçi Maya, Analig'de 2. oldu

Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ve Milli Takım seçmeleri niteliğini de taşıyan Analig seçmelerinde Bostanlısporlu Maya Akkel 2. olarak gruplara katılma hakkını kazandı.

Atatürk Stadı Masa Tenisi Salonunda yapılan ve 2 gün süren karşılaşmalar sonucunda Bostanlıspor oyuncusu Maya Akkel turnuvada ikinciliği elde ederek, Uşak'ta yapılacak grup maçlarında İzmir'i temsil etme hakkını kazandı. 

Bostanlıspor Genel Sekreteri ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik masa tenisi sporunda alt yapıdan kendi sporcularını yetiştirerek şampiyonaya hazırladıklarını ifade etti. Özçelik, "Maya da bunlardan birisi. Bugün sona eren Analig seçmelerinde 2. olarak İzmir'i Uşak'taki grup maçlarında temsil hakkını kazandı. İnşallah orada da başarılı olarak Türkiye Şampiyonası'na katılır ve Milli Takıma kadar yükselir. Sporcumuzu ve onları yetiştiren başantrenörümüz Mustafa Şaşmaz'ı, antrenörümüz Ebru Dıvrak'ı tebrik ederken, bizlere büyük destek veren başkanımız Avni Erboy'a da teşekkür ederiz" dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAFKD, başkan yardımcısı Alptekin'i ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka'da Çevre Günü'nde fidanlar toprakla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?