ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'tan muhteşem geri dönüş

Kaf Kaf'tan muhteşem geri dönüş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'tan muhteşem geri dönüş

Spor Toto Basketbol Ligi 8.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Muratbey Uşak Sportif'i 19 sayı geriden gelip 81-80 mağlup etti.

 Müsabakaya Birch ve Paul Harris'in basketleriyle başlayan konuk ekip, Watson ve Mesut Ademoğlu'nun 3 sayılık basketleriyle ilk 5 dakikayı 11 sayı (13-2) farkla önde geçti. Pınar Karşıyaka'nın 3 sayılık basketlerine rağmen aradaki farkı 18 sayıya (27-9) kadar yükselten Muratbey Uşak Sportif, periyodu 29-13 üstün tamamladı.İkinci periyodun başında Paul Harris'in 3 sayılık basketiyle farkı 19 sayıya (32-13) çıkaran konuk ekip karşısında savunmada ve hücumda daha etkili olan Pınar Karşıyaka, 17. dakikada farkı 7 sayıya indirdi: 36-29. Muratbey Uşak Sportif devreyi 6 sayı farkla 41-36 önde bitirdi.

Üçüncü periyoda Gabriel'in faul atışından bulduğu sayılarla başlayan ve farkı 3 sayıya (41-38) indiren Pınar Karşıyaka önünde Watson'la etkili olan konuk ekip, 25. dakika içinde aradaki farkı tekrar 10 sayıya kadar yükseltti: 54-44. Gabriel'in basketleriyle aradaki farkı tekrar düşüren Pınar Karşıyaka, 29. dakikada ilk kez öne geçti: 61-60. Yeşil-kırmızılı ekip periyodu 63-60 üstün tamamladı.Periyodun başında İnanç Koç'un basketiyle farkı 5 sayıya (65-60) yükselten Pınar Karşıyaka önünde konuk ekip, 3 sayılık basketlerle 34. dakika içinde tekrar öne geçti: 69-68. Soner Şentürk'ün 3 sayılık basketiyle üstünlüğü tekrar ele geçiren (74-71) Pınar Karşıyaka, son dakikaya 78-77 önde girdi. Son 31 saniyesine 80-80 eşitlikle girilen müsabakada, Justin Carter'la 81-80 öne geçen Pınar Karşıyaka, son hücumu Watson'la değerlendiremeyen Muratbey Uşak Sportif'i 81-80 yendi.

 

PINAR KARŞIYAKA                                                    MURATBEY UŞAK SPORTİF



Mücadelenin sonunda Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ile Karşıyaka şeref tribününden Gökhan Şensan arasında karşılıklı küfürleşme oldu ve ortam gerildi. Uşak masörü, şeref tribününe saldırmaya çalıştı. Çıkış tünelinde ise yeşil kırmızılı taraftarlar ve Uşak Sportif masörü arasında olaylar büyüyerek devam etti.

 

Pınar Karşıyaka-Uşak maçından sonra olaylar çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican: İzmir Akdeniz Havzası’nın yeni cazibe merkezi olacaktır
Sonraki Haber Sarıca: Soner yaptığı savunma ve tempo ile takıma bir şeyler hatırlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?