ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’tan forvete sürpriz takviye

Kaf Kaf’tan forvete sürpriz takviye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’tan forvete sürpriz takviye

Transfer dönemi boyunca forvet arayışlarını sürdüren ve bir türlü istediğini bulamayan Karşıyaka, aradığı ismi Romanya’da buldu.

Transfer’in ilk günlerinden itibaren forvet hattını güçlendirmek için çalışmalar yürüten ve tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı LuaLua, Hasan Kabze, Bienvenu ve Vleminckx gibi pek çok golcüyle ilgilenmesine rağmen bir türlü istediği şartlarda anlaşma sağlayamayan Karşıyaka, transferin son gününde aradığı forveti buldu.

Romanya 1. Lig ekiplerinden Petrolul Ploiesti forması giyen 27 yaşındaki Nijerya asıllı İsrailli santrafor Toto Tamuz’u gündemine alan yeşil kırmızılılar, transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala bu futbolcuya imzayı attırarak golcü sorununu çözmeyi hedefliyor. Bu sezon takımıyla çıktığı 16 maçta 661 dakika süre alan Toto, 2 gol 2 de asist üretti. Nijerya asıllı İsrailli golcü Toto Tamuz, kariyerinin zirvesine 2010-2011 sezonunda Hapoel Tel Aviv forması giyerken çıkmış, takımıyla çıktığı 41 karşılaşmada 22 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

Mahmut Temür tamam, Mehmet Akgün bugün ayrılıyor

10 numara mevkisini güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürdüğü bilinen yeşil kırmızılılar, Mahmut Temür’le büyük ölçüde anlaşma sağladı. Mahmut ve menajerinin bugün kulübe geldiği ve son detayların kesinleşmesinin ardından taraflar arasında sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Öte yandan kadroda düşünülmeyen fakat bugüne kadar ayrılık konusunda anlaşma sağlanamayan Mehmet Akgün ve Engin Baytar’la ilgili sıkıntıların da bugün çözülmesi bekleniyor. Mehmet Akgün’le kulüp yöneticileri arasında ayrılık şartlarının kararlaştırıldığı ve tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin bugün fesh edileceği öğrenildi. Engin Baytar'la ise görüşmeler sürüyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Şubat'ta da müziğe doyacak
Sonraki Haber Karşıyaka’nın şanslı bayisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?