ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta transfer harekatı Cuma günü başlıyor

Kaf Kaf'ta transfer harekatı Cuma günü başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta transfer harekatı Cuma günü başlıyor

Yeni sezonda altyapıdan futbolcuların yanına birkaç takviye yaparak yoluna devam etmeyi planlayan Kaf-Kaf transfer harekatına Cuma günü başlamayı planlıyor.

PTT 1.Lig'de küme düşme acısını yaşadıktan sonra elindeki tecrübeli futbolcuları da kaybeden ve 3 milyon liranın üzerinde bir transfer yasağıyla boğuşan Karşıyaka’da yönetim Cuma günü transfer operasyonuna başlamaya hazırlanıyor.
Transfer yasağını kaldırmak adına bugün Ankara'ya çıkarma yapan yönetim, Cuma günü İzmir'e dönerek Teknik Direktör Soner Tolungüç ve Sportif Direktör Atilla Güneş ile bir araya gelecek. Teknik ekibin listesindeki oyuncuların konuşulacağı toplantının ardından da transfer görüşmelerine başlanacak. Karşıyaka, Haziran ayı sona ermeden transfer yasağını kaldırmayı ve yeni bir yasak gelmeden hızla imzaları attırarak kadroyu kurmayı planlıyor.





Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta şair Attila İlhan, şiir yarışmasıyla anılıyor
Sonraki Haber Apartman temeli kaldırımda!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?