ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Tolungüç imzayı atıyor

Kaf Kaf'ta Tolungüç imzayı atıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Tolungüç imzayı atıyor

Karşıyaka'da henüz resmi sözleşme yenilemeyen Teknik Direktör Soner Tolungüç Pazartesi günü imza atacak.

Kalmak için ilk etapta yasağın açılmasını şart koşan, yasak kalkmayınca da öncelikle eski futbolcularla anlaşma yapılmasını talep eden Tolungüç, Başkan Mutlu Altuğ'la bir araya geldi. Detayları masaya yatıran ikili, pazartesi günü yeniden bir araya gelerek sözleşme yapacak.

Mevcut kadrodaki 19 genç futbolcuyla da yeni haftada masaya oturacaklarını söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, "Hocamızla aramızda pürüz yok. Önceliği kadroyu oluşturmaya vererek eski futbolcularla anlaştık. Şimdi kendisiyle uzun vadeli sözleşme imzalayacağız. Gençlerimize de belli bir miktar peşinat belirleyip ücretlerinde iyileştirme yapacağız. Onlara güveniyoruz" dedi.

Altuğ, bu sezon genç takımların akademi liglerine katılımı için kulüplerin kendine tahsisli sahası olmasını şart koşan Federasyon'la da görüştüklerini, altyapı maçlarını Çiğli Tesisleri'nde oynayacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sındır, zabıtaların sorunlarını Meclis gündemine taşıyor
Sonraki Haber Menderes'te denizde temizlik zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?