ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta tek hedef galibiyet

Kaf Kaf'ta tek hedef galibiyet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta tek hedef galibiyet

Ptt 1'inci Lig'de Pazar günü Orduspor'a konuk olacak Karşıyaka, bugüne dek deplasmanda bir kez olsun yenemediği rakibini mağlup edip şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Rakibiyle Ordu'da 7 defa karşılaşan Karşıyaka, bu maçlardan 5'ini kaybetti, 2'sinden beraberlikle ayrıldı. Karşıyaka, 2006-07 sezonunda dış sahada 3-0 yenildiği rakibine, 2008-09, 2009-10 ve 2010-11'de 1-0, geçen sezon ise 2-1'lik skorlarla teslim oldu. 2005-06'daki müsabaka 1-1, 2007-07'deki randevu ise 0-0 sona erdi.

Öte yandan yönetim, birikmiş iki maaş alacağı bulunan kulüp personeline bayram öncesi 1 maaş öderken, futbolculara da Elazığspor galibiyetinin kalan 1500'er TL'lik primleri dağıtarak moral dopingi yaptı. Yeşil kırmızılı ekipte Şanlıurfaspor maçı sonrası başına 8 dikiş atılan ve hafta içinde antrenmanlara çıkamayan Nijeryalı Ofoedu'nun kadroya alınma ihtimalinin zayıf olduğu bildirildi. Teknik direktör Yusuf Şimşek, Nijeryalı futbolcunun oynama ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi. Şimşek, "Orduspor'un da puana ihtiyacı var. Galibiyete inanan kazanacak. Biz inanıyoruz" dedi. Bu arada Orduspor'da Fikret Yılmaz'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Erkan Sözeri getirildi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Organik ağaç gübresiyle sakız fidanı diktiler
Sonraki Haber Alsancak trafiğini rahatlatacak çözüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?