ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta Mahmut Temür de tamam

Kaf Kaf'ta Mahmut Temür de tamam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta Mahmut Temür de tamam

Transfer yasağını kaldıramadığı için geçtiğimiz sezon kadrosunda olan futbolculara yönelmek zorunda kalan Karşıyaka, uzun zamandır haber beklediği Mahmut Temür'ün de transferini tamamladı.

Yeni sezon öncesi karşı karşıya kaldığı 3 buçuk milyon liralık borç yüzünden transfer yasaklısı konumunda olan ve geçtiğimiz sezon elinde olan futbolculara yönelmek zorunda kalan Karşıyaka; Behram, İbrahim, Mustafa, Zeki, Can Erdem ve Abdülhamit'in ardından Mahmut Temür'le de anlaşmaya vardı. İzmir'e gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Mahmut'un yanı sıra geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Tayfun Pektürk'e de teklif iletildiği, fakat Tayfun'un son ana kadar üst liglerden gelecek teklifleri beklemek istediği öğrenildi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: ''YÖK daha şeffaf olmalı''
Sonraki Haber Genç tenisçilerin kupa sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?