ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta kaptanlarla toplantı...

Kaf Kaf'ta kaptanlarla toplantı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta kaptanlarla toplantı...

Karşıyaka'da futbol şubesinde yeniden aktif görev almaya başlayan Mustafa Özçakar ile Kerim Çetin, dün takım kaptanları Mehmet Eren, Necati Ateş ve Çağlar Birinci'yle toplantı gerçekleştirdi.

Geciken ödemeler nedeniyle huzursuz olan futbolculardan sabırlı davranmaları isteyen ikilinin, "Temmuz ve ağustos aylarında da gecikme yaşandı ama Erdal Acar daha sonra kulübe büyük kaynak aktardı. Paranız ödenecek. Ancak bizim de beklentimiz, saha sonuçlarının iyileşmesi" dedikleri öğrenildi.Yeşil kırmızılı ekipte Erdal Acar'ın 2 milyon TL'yi bulan gecikmiş peşinat ve transfer taksitlerinin yanı sıra teknik heyetin maaşlarını çarşamba gününe kadar hesaplarına yatırması bekleniyor. İlk etapta geçen hafta yapılacağı açıklanan ödemeler, bu haftaya ertelenmişti.

Diğer taraftan PTT 1'inci Lig'e verilen milli maç arasından sonra cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Karşıyaka'da futbolcular, basketbol takımına perşembe günü Euroleague'deki ilk sınav olan Barcelona Lassa randevusunda tribünden tam kadro destek verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber
Sonraki Haber Pınar KSK Basketbol Şubesi: Biletsiz kesinlikle maça kimse alınmayacaktır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?