ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta gençler hariç oyuncu kalmadı

Kaf Kaf'ta gençler hariç oyuncu kalmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta gençler hariç oyuncu kalmadı

Geçtiğimiz sezon boyunca toplam 36 transfer yapan Karşıyaka'da, 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren futbolcuların da vedasıyla genç oyuncular hariç oyuncu kalmadı.

Geçtiğimiz sezona onlarca transfer yaparak şampiyonluk hedefiyle giren, daha sonra kötü gidişi durdurmak adına devre arasında takımı baştan aşağı yenilen Karşıyaka'da, 19 tecrübeli oyuncunun vedasıyla elde gençler hariç futbolcu kalmadı.

Karşıyaka'da yönetimin henüz transfer görüşmesi yapmadığı Abdülhamit, Behram, Efe Halil, Gökhan, İbrahim, Mahmut, Metin, Tayfun, Youssef ve Zeki'nin sözleşmeleri bugün resmi olarak sona erecek. Kiralık gelen Berkay Can, Ömer Kandemir, Ömer Can, Özkan ve Şahin ise kulüplerine dönecek. Mukavelesi biten yabancılar Diarra, Kvesic, Tisdell ve Kovalchuk da statü gereği 2. Lig'de forma giyemeyecek. 

Bugün teknik heyetle de bir araya gelen Karşıyaka yönetimi, transfer yasağını kaldırarak altyapıdan futbolcuları destekleyen bir kadro kurup yola bu şekilde devam etmeyi hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atık piller kumbaraya, pet şişeler heykele
Sonraki Haber Kaybettikleri kızları, tüm dünyaya ‘’nefes’’ olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?