ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’ta çalışmalar tam gaz

Kaf Kaf’ta çalışmalar tam gaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’ta çalışmalar tam gaz

Yeni sezonda gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edecek olan Karşıyaka, hazırlıklarını her gün çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Bolu’daki kamp programının iptal edilmesinin ardından çalışmalarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde sürdüren Karşıyaka, yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Teknik direktör Soner Tolungüç idaresinde gerçekleştirilen antrenmanlarda, takımın gençleriyle de özel olarak ilgileniliyor. Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve haftalardır takımla birlikte çalışan Mustafa Aşan’ın ardından İbrahim Kaş, Behram Zülaloğlu, Can Erdem ve Zeki Korkmaz’ın da takıma katılmasıyla birlikte Kaf Kaf’ın yeni sezonda mücadele edecek kadrosu da neredeyse şekillenmiş oldu. Yeşil Kırmızılılarda Abdülhamit Yıldız’ın da hafta sonuna kadar takıma katılması bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Çipurası doğal afrodizyak
Sonraki Haber Unutulmaya yüz tutmuş lezzet sofralara döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?