ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaf Kaf’ın ZTK’daki rakipleri bu sezon neler yaptı?

Kaf Kaf’ın ZTK’daki rakipleri bu sezon neler yaptı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’ın ZTK’daki rakipleri bu sezon neler yaptı?

Karşıyaka Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor 1966, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’la eşleşti.

Karşıyaka’nın rakiplerinin bu sezon liglerinde gösterdikleri performanslar ise şöyle:

Kastamonuspor 1966

3. Lig 3. Grupta 37 puanla liderliği elinde bulunduran Kastamonuspor, kupanın da sürpriz ekiplerinden biri. Ligde oynadığı 17 karşılaşmada 11 galibiyet 4 beraberlik 2 de mağlubiyet alan Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı eleyerek gruplara kalmaya hak kazanmıştı.

Akhisar Belediyespor

Yıllardır Süper Lig’de mücadele eden Ege temsilcisi bu sezon ligin en formda ekiplerinden biri. Ligin 5. Sırasında oturan Akhisar, oynadığı 13 karşılaşmadan 7 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik performansla 25 puan çıkartmayı başardı. Akhisar Türkiye Kupası’nda 2. Turda karşılaştığı Yomraspor’u 2-0, Dardanelspor’u ise 5-0’lık skorlarla geçerek gruplara kalmaya hak kazandı.

Galatasaray

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Sarı Kırmızılı ekip Süper Lig’de en büyük rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından 3. Sırada bulunuyor. Oynadığı 14 maçtan 7 galibiyet 5 beraberlik 2 de mağlubiyet çıkartan Galatasaray, 26 puan topladı. Geçtiğimiz haftalarda teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar, takımın başına tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'yi getirmişti. Türkiye Kupası’na direkt grup aşamasından katılan Galatasaray, bu sezon kupa dahilinde maç oynamadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oldu
Sonraki Haber Ali Erten: Mevcut kadroya takviye yapılmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?