ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın voleybol salonu bitiyor...

Kaf Kaf'ın voleybol salonu bitiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın voleybol salonu bitiyor...

Karşıyaka'da voleybol şube yönetiminin geçen sezondan bu yana, "Bir parke de sen koy" kampanyasıyla sürdürdüğü altyapı spor salonunun inşaatında sona yaklaşılıyor.

Tamamen camia ile taraftarın para ve malzeme desteğiyle sürdürülen projede şu ana kadar 164 bin 419 TL toplandı. Salondan bu sezon faydalanabilmek için projeyi iki bölüme ayırdıklarını söyleyen Şube Yöneticisi İlter Köseoğlu, "Projede salon ve sosyal tesis olmak üzere iki ana bölüm var. Voleybol altyapımızı vakit kaybettirmeden salondan faydalandırmak için projeyi ikiye böldük. Şu anda salonun çelik konstrüksiyonlarının montajı tamamlanırken çevre duvarları örüldü ve sandviç paneller yerleştirildi" dedi.

Salonun dış cephesinin tamamlanmasının ardından havalandırma sisteminin kurulacağını belirten Şube Asbaşkanı Murat Yılmaz ise, "Havalandırma kanallarının açılmasının ardından bu hafta sonu ısıtma ve soğutma için iklimlendirme sistemi VRF tesisatı takılacak. Bundan sonrası için tek eksiğimiz zemin kaplaması ve aydınlatma sistemi. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi yeşil-kırmızı renklere ve spora gönül veren herkes elini taşın altına koyarak bu son virajı dönmemizde de bizimle birlikte olacak" diye konuştu.

Karşıyaka, voleybolun geleceğini kurtaracak proje olarak görülen altyapı salonunun bitmesine katkı koyan isimleri salon girişine asılacak hatıra panosunda sergileyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlk Uluslararası Opera ve Bale Günleri İzmir'de başlıyor
Sonraki Haber Yaralar Doğal Yaşam Parkı'nda sarıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?