ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın Türkiye Kupası'nda rakibi belli oldu

Kaf Kaf'ın Türkiye Kupası'nda rakibi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın Türkiye Kupası'nda rakibi belli oldu

2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

Bu yıl Ziraat Türkiye Kupası'na 2. Eleme Turu'ndan dahil olan Karşıyaka'nın rakibi Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Afjet Afyonspor oldu. Tek maçlık statüde gerçekleşecek olan 2. Eleme Turu'nda yeşil kırmızılılar rakibiyle 20, 21 veya 22 Eylül tarihinde karşı karşıya gelecek.

Kurada Afjet Afyonspor ile eşleştikleri için sevinçli olduklarını belirten Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Bizim için önemli olan uzak şehirlerden bir takımla eşleşmemekti. Takımımızın üzerinde ekstra bir deplasman yorgunluğu oluşmasını istemiyorduk. Bu sebeple kuradan memnunuz" dedi.

Kupada yüksek hedefleri olmadığını da belirten Tolungüç, "Şu an yapılanma döneminden geçiyoruz ve kupada büyük hedeflerimiz yok. Türkiye Kupası'nı form ve tecrübe eksiği olan genç arkadaşlarımızın bu açıklarını kapatması açısından bir fırsat olarak görüyoruz" diyerek, takımın sahaya gençlerden oluşan bir kadroyla çıkacağını belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rektör Hoşcoşkun, basın temsilcileriyle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'ya prim dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?