ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf’ın transfer listesi netleşti

Kaf Kaf’ın transfer listesi netleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf’ın transfer listesi netleşti

Karşıyaka’da yönetim ve Yusuf Şimşek’in transfer zirvesi sona erdi.

Yusuf Şimşek’in gelişinin ardından ilk imzayı Mustafa Aşan’a attırarak transfer çalışmalarına başlayan Kaf Kaf’ta, yeni gelecek oyuncuların da isimleri yavaş yavaş netleşiyor. Yönetim, Antalyasporlu sağ bek Ömer Kandemir ve Mersin İdmanyurdu'ndan stoper Efe Halil Özarslan'la da anlaşmaya vardı.

Ayrıca, Yusuf Şimşek'le Antalyaspor'da çalışan kaleci M'Bolhi ve golcü Ahmet Aras'ı İzmir'e davet eden yönetim, Vartaş Elazığspor'un Brezilyalı orta saha oyuncuları Cleyton Silva ve Wellington'un transferlerinde de sona yaklaştı. İki oyuncunun kulüplerinden serbest kalmaya çalıştığı, Karşıyaka’ya bonservis bedeli olmadan transfer olacağı öğrenildi.

Yapılan transfer zirvesinde gidecek isimler de netleşti. Yusuf Şimşek’in kadroda düşünmediğini belirttiği Engin, Çağlar, Mehmet Eren, Mehmet Akgün, Deniz, Duric ve Fall en kısa sürede takımdan gönderilecek.

Karşıyaka’nın transfer yasağını kaldırmak için gerekli ödemeleri bu hafta içerisinde yapması ve kupadaki Galatasaray maçından önce takımın şekillenmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Temiz enerji projesine AB desteği
Sonraki Haber Çarşı'dan All-Star tepkisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?