ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın tek tesellisi gençler

Kaf Kaf'ın tek tesellisi gençler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın tek tesellisi gençler

Ptt 1'inci Ligi'nde Altınordu ve Denizlispor mağlubiyetlerinin ardından Giresunspor'a da 1-0 yenilerek bitime 4 hafta kala play off şansını mucizelere bırakan Karşıyaka'nın tesellisi gençler oldu.

Giresunspor karşısında ilk kez 11'de forma giyen sol kanat 22 yaşındaki Ali Kemal, 21 yaşındaki forvet Bartu ve 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal'ın yanı sıra oyuna sonradan giren 21yaşındaki sağ bek Anıl'ın performansları gelecek için camiaya umut verdi.

Geçen haftaki Denizlispor mücadelesinde Ali Kemal 26 dakika, Bartu ise 11 dakika görev alırken, Erdal ve Anıl da kariyerlerinde ilk kez profesyonel olarak bir maçta boy gösterdi. Karşıyaka'da yine altyapı patentli 19 yaşındaki savunmacı Eray Güçlü de Giresunspor karşılaşmasında ilk kez 18 kişilik kadroya dahil oldu.

Apandisit ameliyatı olan teknik direktör Rıza Tuyuran'ın yokluğunda takımı Giresunspor maçına çıkaran antrenör Recep Umut, gençlerin yeni sezonda Karşıyaka'nın yükünü çekeceğini söyledi. İlk 6 umutlarının azaldığını ifade eden Recep Umut, "Play-Off yarışından kopmasaydık, gençlerimiz çok daha motive olmuş şekilde oynayabilirdi. Ancak yine de Karşıyaka formasının ağırlığını bilerek görev alacaklar. Gelecek sezon transfer yasağı aşılmazsa, kulübümüz onlara emanet olacak" dedi.

Yeşil kırmızılıların bu sezon Balçova Yaşamspor'a kiraladığı orta saha oyuncuları 22 yaşındaki Ali Say ve 22 yaşındaki Battal, Etimesgut Belediyespor'a kiralanan 21 yaşındaki sağ bek Tugay, Çine Madran'da forma giyen 21 yaşındaki santrfor Emircan, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Arif ve 21 yaşındaki golcü Hakan'ın da tecrübe kazanması teknik ekibi sevindiriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ‘Cennetin’ güzelliğini gözler önüne serdiler
Sonraki Haber Karşıyaka'da kongre öncesi sürpriz gelişme...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?