ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın kupa günü

Kaf Kaf'ın kupa günü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın kupa günü

Geçen sezon Türkiye Kupası'nı ilk kez kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 27 yıl sonra bir kez daha müzesine götürebilmek için, son lig şampiyonu Fenerbahçe Ülker'le karşı karşıya gelecek.

Ankara Arena'da saat 19.30'da başlayacak finali A Spor ekrana getirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da karşılaşmayı izleyerek kazanan takıma kupasını vermesi bekleniyor.

Ligdeki ilk ve tek şampiyonluğunu 1986-87'de kazanan Pınar Karşıyaka, 4 Nisan 1987'de yine Ankara'da oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Beşiktaş'ı 81-65 yenip sezonu çifte zaferle kapattı. Bu kupada son 8 sezonda 7 kez final oynamayı başaran Fenerbançe Ülker'in müzesinde 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulunuyor. Pınar Karşıyaka antrenörü Ufuk Sarıca, "Geçen yıl Türkiye Kupası'nı kazandığımız bu salondan yine kupayla dönmek en büyük amacımız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek PFDK'ya sevk edildi
Sonraki Haber Karşıyakalı öğrencilere bonzai uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?