ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın kızları Edremit'te mutlu...

Kaf Kaf'ın kızları Edremit'te mutlu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın kızları Edremit'te mutlu...

Türkiye Kadınlar 1. Liginde play off mücadelesi yapan iki ekibin Edremit Güre Spor Salonu'ndaki karşılaşmasında gülen taraf Edremit Belediyesi Altınolukspor'u 3-1'lik skorla yenen Karşıyaka oldu...

Karşıyaka taraftarlarının da desteklediği Karşıyaka ilk seti 25-18 kaybettikten sonra taraftarının da coşkusuyla kendine gelerek ikinci setten 25-17 önde çıkarak skoru 1-1'e getirerek moral kazandı.
Nefeslerin kesildiği üçüncü setteki mücadelede Karşıyaka özellikle file üstünde rakibine bloklarla şans tanımadı, seti 25-22 alarak 2-1 öne geçti.
Yabancı transferi yaparak güçlenen ve 2-1 geriye düşünce moralmen çöken Edremit Belediyesi Altınolukspor'un önünde harika bir set oynayan Karşıyaka setten 25-8, maçtan da 3-1 galip ayrılarak galibiyet sayısını 7'ye çıkarıp puan sıralamasında 4. sıraya yükseldi. İlk yarıyı da başarılı bir şekilde tamamladı, fikstür avantajı nedeniyle de ikinci devre maçları için avantaj elde etti. . 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çok yazık, çok üzücü... Şayet kapatıldıysa!
Sonraki Haber KES, Gönen'de farklı kazandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MELEK KORNADO MELEK KORNADO 23.12.2019

Malum o maçı evımızde eze eze alamazlarsa affedılemezler.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?