ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın kalesi güven veriyor

Kaf Kaf'ın kalesi güven veriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın kalesi güven veriyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta normal sezonun son haftasındaki Elaziz Belediyespor deplasmanına Play-Off biletini alma hedefiyle çıkacak Karşıyaka'da 21 yaşındaki file bekçisi Erdoğan Açar, kalesinde güven veriyor.

Transfer yasağıyla altyapı patentli kadroyla mücadele etmesine rağmen camiaya yıllar sonra Play-Off heyecanı yaşatan Kaf-Kaf'ta kariyerinin ilk profesyonel maçına bu sezon başında çıkan Erdoğan, bir daha eldivenleri bırakmadı. Yeşil-kırmızılı kaleyi 33 maçtır hiç oyundan çıkmadan koruyan genç file bekçisi, üst üste ikinci kez 4 maçlık gol yememe serisi yakaladı. 

Ligde ikinci yarıda zirve hattındaki rakipler Kırşehir Belediye, Altındağ Belediye, Kızılcabölükspor'un yanı sıra Osmaniyespor ile Ofspor'la oynanan üst üste 5 maçta gol yemeyip Karşıyaka'nın 7 yıl sonra ilk kez 5 maç kalesinde gol görmemesine katkı yapan Erdoğan, 4 haftadır yine devleşti. Kaf-Kaf, Çatalcaspor, Yeni Ordu, Adıyaman 1954 ve Sultanbeyli Belediye maçlarında art arda 4 galibiyet alırken Erdoğan'ın koruduğu kalesinde yine hiç gol görmedi. Aynı zamanda Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği okuyan, kariyerinin başında müthiş bir form grafiği yakalan Erdoğan, önce Play-Off, ardından 2. Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Wings for Life World Run'a, 2019 yılında da İzmir ev sahipliği yapacak
Sonraki Haber Ak Parti'li Dağ Karşıyaka Stadı için: Trajikomik bir roman ortaya çıkar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?