ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti'li Dağ Karşıyaka Stadı için: Trajikomik bir roman ortaya çıkar

Ak Parti'li Dağ Karşıyaka Stadı için: Trajikomik bir roman ortaya çıkar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Dağ Karşıyaka Stadı için: Trajikomik bir roman ortaya çıkar

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'de yapımı süren ve yapılması planlanan statlar konusuna CHP'li belediyeleri zorluk çıkarmakla suçladı. Dağ, "2014'ten bu yana bizim yaşadıklarımızı anlatacak olursak trajikomik bir roman ortaya çıkar. Hiçbir emek sarf etmeyenler, yapmaları gerekenler olup da bir şey yapmayanlar siyaset üretmesinler. Gölge olmasınlar başka ihsan da biz istemiyoruz" dedi.

Hamza Dağ, "2014'ten bu yana takipçisi olduğumuz Göztepe, Alsancak ve Karşıyaka statları var. Bizim, Binali Yıldırım'ın öncülüğünde çok ciddi anlamda üzerinde yoğunlaştığımız, bu aşamalara getirdiğimiz stat projeleridir. En sonunda Karşıyaka bir kere daha dava açılması sebebiyle beklentiye girdi. Onun dışında statlar devam ediyor. Ama 2014'ten bu yana bizim yaşadıklarımızı anlatacak olursak, trajikomik bir roman ortaya çıkar. Hiçbir emek sarf etmeyenler, yapmaları gerekenler olup da bir şey yapmayanlar siyaset üretmesinler. Gölge olmasınlar, başka ihsan da biz istemiyoruz. Gerçekten 2014'ten bu yana açılan dava süreçlerini, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin dirençleri, ruhsat vermedeki dirençleri, uzun uzun roman yapılacak bir husus. Onu da siyaseti bıraktıktan sonra anılara bırakırız. Stat projesinin İzmir'e kazandırılması için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın kalesi güven veriyor
Sonraki Haber Basketbolda Karşıyaka play off dışı. Şaşırdık mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?