ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaf Kaf'ın devleri, kanser hastası çocukların yüzünü güldürdü

Kaf Kaf'ın devleri, kanser hastası çocukların yüzünü güldürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın devleri, kanser hastası çocukların yüzünü güldürdü

Pınar Karşıyaka'nın devleri İnanç Koç ve Soner Şentürk, hastanelerdeki çocuklara moral vermek için kurulmuş olan "Gönüllü Palyaçolar İzmir" grubunun düzenlediği etkinlik çerçevesinde Ege Üniversitesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören kanser hastası çocuklarla buluştu.

Pınar Karşıyaka'nın devleri İnanç Koç ve Soner Şentürk, hastanelerde tedavi gören çocukların yüzüne bir gülümseme kondurabilmek amacıyla kurulan "Gönüllü Palyaçolar İzmir" grubunun 23 Nisan sebebiyle düzenlediği etkinlik çerçevesinde Ege Üniversitesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören kanser hastası çocuklarla bir araya geldi. Etkinlik sırasında ünlü basketbolcuları bir anda karşılarında gören çocuklar büyük mutluluk yaşadılar.

Hasta çocuklarla bol bol sohbet eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular, bu kez sahadaki performanslarıyla değil, duyarlılıklarıyla alkışları topladı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar Hayallerini dev tuvale resmedecek
Sonraki Haber Aktif Şehir Karşıyaka’da şampiyon Atakent…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?