ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın derbide tek kozu sakat Can

Kaf Kaf'ın derbide tek kozu sakat Can

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın derbide tek kozu sakat Can

Göztepe derbisi öncesi cezalı oyuncular sebebiyle kadro kurmakta zorlanan Karşıyaka'da, gol yollarındaki tek silah olan Can Erdem'in sakatlığı olması can sıkıyor.

Sezon başında transfer edilen Necati'yi kadro dışı bırakan, Taha'yla devre arasında yollarını ayıran, transfer döneminde de gol yolları için istediği ismi bir türlü bulamayan Karşıyaka'da, Gökhan Ünal'ın da sarı kart cezası bulunması sebebiyle, elde tek alternatif Can Erdem kaldı. Üst adalesinde geçen hafta yırtık meydana gelen Can, son Adanaspor karşılaşmasında iğneyle oynadı. Maçın 76'ncı dakikasında yerini Gökhan'a bırakan 29 yaşındaki Can, derbi öncesi henüz takımla antrenmana çıkamadı. Ağrılarına rağmen derbide forma giyeceğini söyleyen Can, "Doktorum zorlarsam adalemin kopabileceğini söyledi ama oynayacağım" dedi.

Karşıyaka'da derbi öncesi Youssef, Mustafa ve İbrahim'in de kart cezası bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksel Çakmur: “Stat sorunu halkla çözülür”
Sonraki Haber Karşıyaka bir kez daha PFDK'ya sevk edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?