ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ı ''hayata döndürecek'' kampanya başladı

Kaf Kaf'ı ''hayata döndürecek'' kampanya başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ı ''hayata döndürecek'' kampanya başladı

Karşıyaka Belediyesi, hem ekonomik hem de sportif açıdan zor günler geçiren Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek olmak için, kentin tüm ileri gelenlerinin katılacağı bir destek kampanyası başlattı.

Yıllarca mücadele ettiği PTT 1. Lig’e veda ettikten sonra, yaşanan mali krizler sebebiyle de zor günler geçiren Karşıyaka Spor Kulübü’ne, Karşıyaka Belediyesi destek eli uzattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın çağrısı üzerine toplanan kentin ileri gelenleri, 104 yıllık çınara destek olmak adına tek yürek olma sözü verdi.

Karşıyaka Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı kampyanın tanıtım toplantısı, Karşıyaka Kent Restoran’da gerçekleştirildi. Kampanyanın tanıtım toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, kulüp yöneticileri, işadamları, müteahhitler, STK temsilcileri ve ilçenin kanaat önderleri ile birlikte yaklaşık 200 kişi katıldı. 

“Bizi bir arada tutan Karşıyakalılık ruhudur”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka’da yaşayalım veya yaşamayalım. Doğalım veya doğmayalım. Herkesin bugün Karşıyaka’ya sahip çıkması gerekiyor. Bugün herkesin Karşıyaka Spor Kulübü’ne sahip çıkma zorunluluğu vardır. Bizi bir arada tutan tek bir şey var, o da Karşıyakalılık ruhudur. Bizim için vazgeçilmez olan, Karşıyaka halkının gönül bağı ile bağlı olduğu kulübümüzdür. Kuru kuruya ‘Karşıyakalıyım’ demeyi bırakacağız ve kulübümüze sahip çıkacağız” dedi.

Şeffaflık esas alınacak
 
Başkan Akpınar’ın ardından söz olan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ise, “Biz işe mali ve idari disiplinden başlamak istedik. Bugüne kadar olan olmuş. Geçen genel kurulumuzda bir varlık denetleme kurulu oluşturuldu. İnsanlar bir yere destek olduklarında verdikleri desteğin nereye gittiğini de merak ediyorlar. Biz yönetim olarak aylık raporlar sunup, kulübün resmi internet sitesinden bunları yayınlamayı düşünüyoruz ki kulübe giren ve çıkan kaynaklar şeffaf bir şekilde görülsün” diyerek, kulübe destek olacaklara şeffaflık sözü verdi.


 
“Birimiz hepimiz, hepimiz Karşıyaka için”

Toplantının son konuşmasını gerçekleştiren Karşıyaka Kaymakamı  Sadettin Yücel ise “Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek olmak ve Karşıyakalılık ruhunu yaşatmak hepimizin asli görevi olmalı. Bu salonda bulunan herkesin, bu anlamlı kampanyaya gönülden destek vereceğinden eminim. Bugün ‘Birimiz hepimiz, hepimiz Karşıyaka için’ demeliyiz” diye konuştu.

Destekler Varlık Kurulu aracılığıyla yapılacak

Kentin tüm ileri gelenlerinin katıldığı toplantıda, yapılan konuşmalar neticesinde kampanyanın yol haritası da belirlendi. Buna göre öncelikle kulübe acil nakit destek sağlanıp transfer yasağının kalkması hedeflenecek. İhtiyaç duyulan para miktarı için, dayanışma toplantısına katılanlardan -bütçelerine göre- bağış ya da reklam karşılığı maddi destek alınacak. Yardımlar, kulübün Varlık Yönetimi kurulunca kayıt altına alınacak. 

Kampanyanın ilk bağışı ise, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan geldi. 50 bin lira bağışladığını açıklayarak destek ateşini yakan Akpınar, toplantıya katılan herkesten de kulübe bütçeleri dahilinde destek olma sözü aldı. Kampanya dahilinde toplanacak olan yardımla ilk önce 3.5 milyon liralık transfer yasağı kaldırılmaya çalışılacak. Daha sonra kulübe desteği sürdürmek adına altyapı, tesisleşme ve düzenli gelir sağlanması için yeni bir sistem oluşturulacak. 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber
 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 11 PKK'lı yakalandı
Sonraki Haber Tek kelime Türkçe bilmeden geldi, birincilikle mezun oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?