ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a filede forma reklamı geldi

Kaf Kaf'a filede forma reklamı geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a filede forma reklamı geldi

Voleybol Bayanlar 1.Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka, 2016-2017 sezonunda forma sırt reklamı için Biva Mimarlık ile anlaşma sağladı.

Biva Mimarlık’ta düzenlenen imza töreninde Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, şube yöneticileri Egemen Dinçer, İlter Köseoğlu, Anıl Ümit ve A Takım Menajeri Halis Özlütürk; Biva Mimarlık kurucusu Mimar Vahap Yılmaz anlaşmayı imzaladılar.

Tören sonrası Karşıyakalı yöneticiler Biva Mimarlık kurucusu Mimar Vahap Yılmaz’a teşekkürlerini sunarken, yeni formayla hatıra pozu çektirdiler.

İkinci hafta rakip Rota Koleji

Geçtiğimiz hafta sezonun ilk maçında deplasmanda Alaşehir Belediyespor’a mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, ligin ikinci maçında Rota Koleji’ni konuk edecek. 23 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda başlayacak olan mücadelenin bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi. Öğrenci ve çocuklar ise karşılaşmaya ücretsiz girebilecekler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Kastamonuspor maçı saatine basketbol ayarı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi ile KİTVAK, kanserli hastalara umut oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?